Werknemers

Als allround dienstverlener in tijdelijk werk biedt Flex Impact veel voordelen. Eén daarvan is een grote flexibiliteit. Niet alleen in onze keuze uit banen en branches, maar ook in de arbeidsovereenkomsten. Zoek je werk voor een korte periode? Of wil je liever de zekerheid van een vaste baan en dus een vast inkomen? Wij nemen de tijd om te ontdekken wat het beste bij je past en komen snel met een goede oplossing.

Ruime keuze uit banen

Bij Flex Impact bieden we een ruime keuze uit banen, zoals magazijnmedewerker, heftruckchauffeur, lasser, werkvoorbereider, glasvezelmonteur, procesoperator, servicemonteur, projectmedewerker in het buitenland en nog veel meer. Staat één van onze banen jou op het lijf geschreven? Informeer naar de mogelijkheden of loop gewoon eens bij ons binnen. Afspraak maken buiten kantoortijden? Dat kan natuurlijk ook. Want wij snappen net zo goed als jij dat het zoeken naar een baan geen kwestie van 9 tot 5 is. Ook daarin zijn we heel flexibel.

Uitzending & detachering

Werken op momenten die jou het beste uitkomen, werkervaring opdoen bij verschillende bedrijven of extra bijverdienen naast je studie. Een uitzendbaan via Flex Impact biedt veel flexibiliteit en is een goede opstart naar een vaste baan.
Lees verder >

Werving & selectie

Jij geeft je wensen aan en wij gaan op zoek naar de perfecte baan. Flex Impact helpt je in de zoektocht naar jouw droombaan. We detacheren namelijk niet alleen, we werven en selecteren ook vaste medewerkers voor onze klanten.
Lees verder >

Ontdek de laatste ontwikkelingen