Over Flex Impact

Aangenaam kennis te maken. Wij zijn Flex Impact. Met een gezamenlijke werkervaring van ruim 30 jaar in de uitzendbranche zetten we een optimale dienstverlening neer. Een uitzendbureau met goede en langdurige contacten, beter dan jij tot nu toe gewend was. Vanuit het credo ‘van ondernemers, voor ondernemers’ verbinden wij ons eigen belang aan het jouwe. Wat dat betekent? Oprecht luisteren naar werkgevers én werknemers en hun wensen omzetten in concrete oplossingen.

Missie en ambitie

Flex Impact werkt vanuit een duidelijke ambitie. Ons doel? Optimale benutting van het menselijk potentieel. Mensen stimuleren om te worden wat ze kunnen zijn. Dat is onze missie. Want beter werk is een beter leven. Met een resultaatgerichte, gedreven en no-nosense-aanpak realiseren we met enthousiasme en plezier langdurige relaties. Bij Flex Impact streven we naar een gezonde en continu groeiende ondernemingen. Want door een optimale samenstelling van het personeelsbestand, kunnen onze klanten sneller op economische en politieke ontwikkelingen inspelen.

Visie

Wederzijds vertrouwen. Dat is waar onze werkwijze op is gebaseerd. Bij Flex Impact nemen we de tijd om onze klanten en flexwerkers goed te leren kennen. Waarom? Op die manier zorgen we voor een optimale dienstverlening, waarbij de belangen van alle betrokken partijen optimaal worden behartigd.

Onafhankelijk uitzendbureau

Wij kiezen er bewust voor om te werken vanuit een eigen, onafhankelijk uitzendbureau en niet vanuit een landelijke franchiseformule. Dit geeft ons de mogelijkheid om onze eigen keuzes te maken wat betreft de ontwikkeling van onze dienstverlening, marketing en prijsbeleid. Slagvaardig, competitief en betrouwbaar. Dat is wat Flex Impact is en wat jij als klant of kandidaat van ons mag verwachten.

We hebben een duidelijke lange termijnvisie met betrekking tot relaties met klanten en flexwerkers. Met meer verdieping in zowel klant als flexwerker realiseren wij een beter dan gemiddelde dienstverlening. Geen wisselende contactpersonen, maar direct contact met de ondernemers van Flex Impact zelf.

Geert Knol

Bij Flex Impact kan ik de zaken organiseren zoals ik denk dat het iets toevoegt voor elke betrokken partij. Niet voor niets is één van onze motto’s: beter werk is beter leven! Mijn grote wens is om de waardevolle relaties die we hebben verder uit te bouwen. Vertrouwen en gunnen zijn de basis voor succes.

Jeroen Bouma

Bij Flex Impact zet ik mij enthousiast in voor het vinden van de beste match. Ik laat mij, zowel privé als zakelijk, altijd leiden door de uitspraak ‘Behandel iemand anders zoals je zelf ook behandeld wilt worden’. Oftewel: persoonlijke aandacht in plaats van iemand behandelen als een nummer.

Judith Bosscher

De basis op orde, dat is waar ik me voor inzet binnen Flex Impact! Want als de basis goed staat, blijft er tijd over om vraag en aanbod op de arbeidsmarkt samen te brengen. En dat is nou precies wat ik graag doe: het verbinden van talent aan organisaties. Mijn doel? Het gehele wervings-en plaatsingstraject zo managen, dat zowel de klant als de medewerker wordt ontzorgd.

Direct een vacature plaatsen?